Sector Mechanicus Tectonic Fragdrill

Model/varenr.: GW64-82

Det er almindeligt, at en genestealerkult trives på industrielle verdener. Når kulten står op for at vælte sine undertrykkere, anvender de alle former for improviseret industrielt udstyr fra deres arsenal. Blandt de største og mest imponerende af disse er Tectonic Fragdrill, et stort stykke minedrift findes ofte i en sektormekaniker, der kan forårsage målrettede jordskælv.

Den Tektoniske Fragdrill er et massivt naturstykke specielt til Genestealer Cults. Du kan bruge den gigantiske øvelse på mange forskellige måder i dine spil. Det gør det muligt for enheder at blive fjernet fra bordet og omfordeles tættere på fjenden og dens enorme kraft kan også udnyttes til at forårsage tremor, der bremser ned i nærheden enheder eller en mægtig jordskælv, der kan opdele jorden i en ret linje over slagmarken, forårsager dødelige sår på enheder i sin vej.

Den Tectonic Fragdrill er designet til at passe ind i sortimentet af Sector Mechanicus sceneri og kan prale af mange af de samme designfunktioner og komponenter. Skinnerne, der følger med den, er også kompatible med Galvanic Servohauler kit.

Dette plastik kit består af 63 komponenter, herunder gangbroer, ben, et gulv, skorstene og selve boret.

Databladet for Tectonic Fragdrill findes i Codex: Genestealer Cults, samt i den medfølgende konstruktionsvejledning.

389,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,766
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: