Sector Mechanicus Galvanic Servohaulers

Model/varenr.: GW64-46

Galvanic Servohaulers er et meget detaljeret, stemningsfuldt plastis kulissesæt, der består af et sæt af 2 transportører og en stor kran, som du kan bruge som lineære forhindringer til dit spillebord, der giver dækning til dine miniaturer og fremkalder en beboet, arbejdende fornemmelse til det industrielle landskab i Sector Mechanicus-serien.

De 2 servohaulers er selv rester af gammel teknologi; knapt mere end kraftfulde motorer med sporhjul, de er dækket af jernbelægning og har en hydraulisk kran og robotarm - disse stykker kan udskiftes mellem de to. Begge servohaulers har Adeptus Mechanicus symboler og store, næsten primitive udstødningssystemer - der er ikke noget elegant her!

Kranen er en meget højere maskine, et skelet af jern, der holder en kæde, tre-kløvet grabber og spil med en stor motorblok og Adeptus Mechanicus-symboler på siderne.

Den påhængsvogn, som kranen passer på, kan i stedet passe til en Munitorum Armored Container; dette sæt er designet med henblik på at blande og matche komponenter fra dette sæt og skabe dine egne forhindringer og dækning i industrielle miljøer. Der er også inkluderet en værktøjskasse og ildslukker, for i den dystre mørke i den fremtidige fremtid er sikkerhed stadig et problem.

Et scenarie er inkluderet til brug af de galvaniske servohaulere i Warhammer 40.000 spil.

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,4 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: