Sector Imperialis: Imperial Sector

Model/varenr.: GW64-80

Et detaljeret, slående scenesæt, Imperial Sector er et modulært plastikpakke, der er fuldstændig kompatibelt med andre på tværs af sektorens Imperialis og Sector Mechanicus-områder. Kombiner så mange sæt som du kan lide at skabe enorme, stemningsfulde multilevel-miljøer, der er perfekte til Warhammer 40.000 spil!

 
Smadret og ødelagt af utallige århundreder af grusom konflikt står de kejserlige sektorer alligevel højt som et testamente for menneskets ekspansion over galaksen. Hver kejserlige sektor giver et stort udvalg af dæk og høj grund til kampe af krigere til kamp over.
 
Sættet består af 10 rammer af plastkomponenter:
 
- 4 rammer af vægsektioner, der hver indeholder 3 vinduesgrænser - 1 dobbelt bredde og 2 halv bredde - med søjler og kupler til hver væg
- 3 ruiner og gulve, der hver indeholder 1 ruineret hjørneafsnit, 3 sektioner af brudt gulv, 1 sektion af ubrudt gulv, 1 lille brudt søjle, 4 små knuste gulveafsnit, 1 topstykke, 2 støttebuer, 2 lamper Stik i undersiden af ​​gulvafsnittene og 1 lille cirkulær lampe;
- 3 rammer af ruineret Sector Imperialis bygninger, der hver især fremstiller 3 ruiner med knuste vinduesafsnit, brudte søjler og rørledninger.
784,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: