Fists of the Ruby Phoenix 2 of 3: Ready? Fight!

Model/varenr.: PZO90167

Så er tiden endelig kommet til Ruby Phoenix-turneringen! Otte hold af verdens bedste kæmpere har kvalificeret sig til den store turnering og skal nu konkurrere om at vinde en præmie fra Hao Jin, the Ruby Phoenix', store skattekammer. Spillerkaraktererne skal vise færdigheder, styrke og stil for at besejre deres rivaler og imponere publikum i en række forskellige kampe. Men da deres største rivaler forstyrrer turneringen ved at hidkalde en ældgammel rædsel fra havets dybder, er det op til spillerne at stoppe det hærgende monster, før det ødelægger byen Goka!

"Ready? Fight!" er et Pathfinder-eventyr for fire karakterer på 15. niveau. Dette eventyr fortsætter Fists of the Ruby Phoenix Adventure Path, en månedlig kampagne i tre dele, hvor spillerne konkurrerer i Golarions mest fantastiske kampturnering. Dette eventyr indeholder også overleveringer om de monstrøse kaiju, der bor i verdens mørkeste hjørner, en gazetteer om den østlige handelsmetropol Goka og en liste over nye monstre.

Hver månedlige fuldfarve softcover Pathfinder Adventure Path-volumen indeholder et dybtgående eventyrscenarie, statistik for flere nye monstre og supportartikler beregnet til at give Game Masters yderligere materiale til at udvide deres kampagne. Pathfinder Adventure Path bruger Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens ældste fantasy RPG.

Dette eventyr er lavet til Pathfinder 2nd Edition.

189,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,3 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: