Pathfinder: NPC Codex Pocket Edition

Model/varenr.: PZO1124-PE

Det er sket for enhver Game Master. Du bruger timer på at skabe det perfekte encounter, dine spillere er ude efter blod, sværderne trækkes - og så er du klar over, at du har glemt at opbygge statistik for fjendens karakterer. Eller måske går dine spillere til venstre, når du forventer, at de går til højre og forlader dig uden nogen forberedte encounters.

Disse problemer hører fortiden til med NPC Codex. Inde i denne tome finder du hundredevis af færdige statsblokke til nonplayer-figurer på alle niveauer, fra en ydmig skovkrybskytte til den mest majestætiske ridder eller ældgamle magiker. Uanset om du planlægger fremtidige eventyr eller smider møder sammen lige ved bordet, gør denne bog arbejdet, så du kan fokusere på at spille spillet.

Pathfinder RPG NPC Codex er en must-have ledsagerbog til Pathfinder Core Rulebook og Pathfinder Bestiary. Dette fantasifulde rollespil bygger på mere end 10 års systemudvikling og åbne playtests med mere end 50.000 gamere for at skabe en banebrydende RPG-oplevelse, der bringer det bedst sælgende sæt fantasyregler til det nye årtusinde.

134,10 DKK
149,00 DKK
Du sparer: 14,90 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,543
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: