Pathfinder Adventure Path: Rise of the Runelords Anniversary Edition, Pocket Edition

Model/varenr.: PZO1002-PE

Pathfinders klassiske, første Adventure Path-kampagne er nu tilgængeligt i softcover! I den søvnige kystby Sandpoint brygger ondskab på skumle planer. Et angreb af vanvittige goblins afslører skyggerne af en glemt fortid, der vender tilbage for at true byen - og måske hele Varisia. Rise of the Runelords Adventure Path begynder med dette goblin-raid og tager spillere på en episk rejse gennem landet Varisia, mens de sporer en kult af seriemordere, kæmper simple ogres, stopper en fremrykkende hær af stengiganter, dykker ned i gamle fangehuller, og endelig konfronterer en troldmandskonge i hans ældgamle bjergtop by. Denne softcover-opsamling opdaterer fan-favoritkampagnen til Pathfinders regler med revideret og nyt indhold fordelt på mere end 400 sider spækket med kaos, spænding og eventyr!

Revideret og opdateret 5 år efter sin oprindelige publikation udvider denne nye udgave den originale kampagne med nye muligheder og gentænkte encounters igennem, og indeholder mange års feedback fra fansne!

Rise of the Runelords Anniversary Edition indeholder:

  • Alle seks kapitler i den originale Adventure Path, udvidet og opdateret til brug med den første udgave af Pathfinder Rollespil.
  • Artikler om de største lokationer i Rise of the Runelords: søvnige Sandpoint, den gamle Thassilonian by Xin-Shalast og mere.
  • Åbenbaringer om Thassilons uhyggelige magi med opdaterede trylleformularer, magiske genstande og detaljer om sporing af syndepunkter under hele kampagnen.
  • En bestiary med otte monstre opdateret fra den originale Adventure Path, plus en helt ny rædsel.
  • Dusinvis af nye illustrationer, aldrig før set karakterer, kort og mere!

Denne kampagne er skrevet til Pathfinder 1st Edition og kommer i et praktisk pocket-format.

249,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,76
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: