Space Marines Primaris Hellblasters Combat Squad

Model/varenr.: GW48-73

Kejserlige observatører har samlignet en Hellblaster Squads ild til forbrændingsenergien af ​​et stjernelys. Bolt efter bolt flyver over slagmarken; dem, der fanges i Hellblasters skud, bliver hurtigt udslettet, deres rustning blæste til aske og deres kød og ben til glødende rester. Selv pansrede kampvogne er hurtigt reduceret til masser af metallisk slagge. Indsat på det rigtige tidspunkt og tid, kan en enkelt Hellblaster Squad nedkæmpe det tordende angreb fra et pansret spydspids eller nedlægge den mest titaniske alien-fiend.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en 5-mand Primaris Hellblasters Combat Squad, komplet med en sergent. Klædt i Mk X-panser, undviger de komplekse variationer af wargear, som mange af deres kampbrødre bærer, og foretrækker i stedet at fokusere på og specialisere sig i en single-armament specialisme - plasma.

 
Hele truppen kan være bevæbnet med et væld af plasma våben - der er 5 plasmaforbrændingsanlæg inkluderet, med de komponenter, der kræves for at vende dem til et overfald plasmaforbrændingsanlæg eller tung plasmaforbrændingsanlæg, afhængigt af din præference. Angrebet og de svære varianter har alternative muzzler, ammunitionskolber og forskellige kabler, der fastgør våbenet til Hellblasters rygsæk. Der er 2 forbrændingsanlæg, der bæres snarere end målrettet; du har mulighed for at bære en Hellblaster med en plasma pistol i den anden hånd.

 
Et problem (nogle kalder det en bonus ...) af plasma våben er dens tendens til at overophedes; der er flere valgfrie komponenter, der afspejler dette. Bare hovedoptioner med ubehagelige forbrændinger er inkluderet for Sergeant, og der er bioniske arme medtaget, der tyder på tabte lemmer i plasmaulykker. Der er også masser af pistol holsters, relikvier, granat sæt og renhed sæler inkluderet.

 
Primaris Hellblasters Combat Squad kommer som 125 komponenter, og leveres med 5 Citadel 32mm Round baser og et overføringsark.

180,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: