Nurgle Chaos Lord

Model/varenr.: GW83-32old

Af alle de dødelige krigere på tværs af civilisationer i verden , er Lords of Chaos frygtede mest af alt , for de er sande guder blandt mænd . Klædt i barok rustning , de rager op over endog andre Champions of Chaos, og de ​​modige nok til at stå imod dem , men svage børn ved sammenligning. En Chaos Herrens ukuelig vilje er smedet i ild krig, er hans evner hærdet i smeltediglen af kampen , og hans blad er evigt slukket i blod.

Lords of Nurgle er særligt frastødende , deres hud er dækket i sår og bylder , blodet siver fra deres krop fuld af dødbringende giftstoffer . Mens deres ødelagte organer kan synes svækket af sygdom , det er bestemt ikke tilfældet - i virkeligheden, deres kroppe er næsten immune over for smerte , og en skade, der kunne dræbe en normal mand vil næppe registrere til en Lord of Nurgle . De er uforsonlig i forvejen, dødbringende til angreb og al - sammen helt ulækkert at se på.

Denne multi- del plast kit indeholder en Nurgle Chaos Lord - et fint detaljeret kit, der kommer i fem komponenter, herunder et fuldt detaljeret 25mm kvadratisk base . Denne miniature leveres umalet og skal samles

81,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: