Daughters of Khaine Blood Coven

Model/varenr.: GW85-17

Hver enhed og bataljon i Warhammer Age of Sigmar tilhører en af ​​de fire Grand Alliances - Order, Chaos, Death and Destruction - hvor mange har andre mere specifikke Allegiances, der kan vælges i stedet for at tillade brug af stærke kampegenskaber, Kommandoegenskaber og magiske ting.

Med de opdaterede regler for Matched Play i General's Handbook 2017 kan du nu tage op til 400 point af allierede uden at ændre din hærs Allegiance, hvilket betyder fleksibilitet - som lader dig skabe mere tematiserede hærer ved hjælp af forskellige enheder fra din samling. Det er her, disse bokse kommer ind.

Denne boxed sæt er designet til at give spilleren mulighed for at markere et tema udvalg af Daughters of Khaine modeller uden at påvirke deres hærs Allegiance, med 11 modeller håndplukket for at tilføje til din hær.

I kassen:
- 10 Witch Aelves, valgfrit bygget som Sisters of Slaughter - enten mulighed har et stort udvalg af tilpasning med piske, bucklere og offerknive;
  - 1 Bloodwrack Shrine, med en Medusa, som kan placeres enten på helligdommen eller modelleres til fods med den ekstra inkluderede base, og kan eventuelt monteres som en kedel af blod.

  Kassen indeholder 1 Citadel 120x92mm Oval base, 1 Citadel 40mm Runde base og 12 Citadel 25mm Runde baser.

540,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: