Aventis Firestrike: Magister of Hammerhal

Model/varenr.: GW96-40

Aventis Firestrike har magt over de magiske riger, der kommer fra et glødende kul med vrede i hans bryst, som hans mange acolytes siger er kilden til hans berygtede uhyggelige temperament.

Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle Aventis Firestrike, en Lord-Arcanum på Tauralon. Bevæbnet med Staff of Hammerhal, rider han en bestemt Tauralon kendt som Loithar - dette store dyr har en imponerende bred vingerpanel med en tæt kranium og tykke krøllede horn. Denne montering kræver ikke en masse rustning, men kun et par stykker metal rundt om benene og en brystplade med scrollwork og en sigmarit komet. Aventis selv bærer Thunderhead Crown, et udsmykket ror med lynboltformede pigge og bærer åndflasker som en del af sin sigmarit rustning - dette er dækket af detaljeret ikonografi, ligesom sværdet. Loithar er modelleret med en hov stående oven på ruinerne. Kittet indeholder også de komponenter, der er nødvendige til at samle en ekstra Lord-Arcanum til fods - bevæbnet med en aetherstave og ånd kolber, står han på toppen af ​​sigmaritruinerne, og kan modelleres ved at støbe en lynpære.
 
Dette kit kan eventuelt bruges til at samle en navngivet Lord-Arcanum på Tauralon i stedet for Aventis Firestrike - dette har sine egne hoved-, skulder- og benoptioner til Tauralon.
 
Dette kit leveres som 67 komponenter. Leveres med en Citadel 100 mm rund base til Tauralon, og en Citadel 40 mm rund base til valgfri Lord-Arcanum til fods.
679,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: