Arkanaut Frigate

Model/varenr.: GW84-39

Arkanaut Fregatten repræsenterer århundreder af raffinement af skibsregeringen i Endrineers Guild. I sin konstruktion blev der opnået en balance mellem hastighed, transportkapacitet og brandkraft for at skabe et alsidigt håndværk, som kunne tjene som hovedrolle for airfleets. Med sin slanke skrog og kraftige opdrift endrin, er Arkanaut Frigate hurtig og kraftfuld nok til at undslippe gravitationslækningen af ​​et massefyldehul, samtidig med at der sikres tilstrækkelig ildkraft til at niveauere en by, hvis behovet opstår.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en arkanautfrigate. Mindre end en Ironclad, større end en Gunhauler, dominerer himlen ved hjælp af dens dirigible og er dækket af våben - en tung skycannon eller skyhook som et fremadvendt hovedvåben, med aethershot karbiner, grudgesettlerbomber, skymines og detonationsboringer vedhæftet Til skroget, med belægningsventiler til ramming-hastighed overfald.

 
En kæmpe forfaderhovedfigur glider balefully fra prowen, og duardinbesætningen er passende detaljeret. En kaptajn står foran instrumenter og hjul, en navigator sidder i kråkens nest, sextant og en endrinrigger driver en oliekande og hammer, der er vildt at erstatte nitter Og smørende komponenter for at holde fregatten himmelsk. De fleste af disse detaljer kan modelleres på fregatten på forskellige måder. Der er masser af plads på siden af ​​skroget for at navngive skibet. Mal det på i duardin runer for ægthed!

 
Dette kit leveres som 88 komponenter og indeholder en Citadel 120mm Oval base, med en 50mm kugle og sokkel stamme.

450,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: